Møt teamet bak Perx.
Med erfaring fra bank og finans ønsker vi å gi folket flere fordeler!
image description

MORTEN GRUSD

CEO

Morten var med-gründer og CEO i BRAbank frem til fusjonen med Monobank. Før han startet BRAbank var han country manager i Ikano Bank i 8 år. Morten er utdannet siviløkonom fra Manchester University og fra Thunderbird School of Global Management.

image description

SVEN ARNESEN

CFO

Sven var CFO i BRAbank frem til fusjonen med Monobank. I den rollen var han ansvarlig for alle finansielle, regnskapsmessige og administrative funksjoner. Sven har jobbet innenfor bank og finans i mer enn 25 år blant annet som business control manager i Ikano Bank. Sven er utdannet økonom fra BI.

image description

PER ARVID GJERSUM

Chief Operating Officer

Per Arvid er ansvarlig for alle driftsoppgaver i Perx. Dette inkluderer prosjektledelse og oppgaver knyttet til kredittprosessen. Han har mer enn 25 års erfaring fra bank- og finansnæringen der han spesielt har fokusert på utviklingen av infrastruktur for betalingsformidling og GDPR. Per Arvid er utdannet Handelsøkonom.

image description

YNGVE LILLEHAGEN

Chief Information Officer

Yngve har lang og omfattende erfaring fra bank og finans. Han har levert flere større IT-prosjekter som innleiet prosjektleder bl a for Statoil, DNB og Nordea. Han er kunnskapsrik og har sist levert løsninger innenfor PSD2 for DNB. Yngve jobber i skjæringspunktet teknologi og forretningsprosesser, hvor han implementerer innovative og praktisk orienterte løsninger. Yngve er en av initiativtakerne til Perx.