Møt teamet bak PERX.
Med erfaring fra bank og finans ønsker vi å gi folket flere fordeler!
image description

MORTEN GRUSD

CEO

Morten var med-gründer og CEO i BRAbank frem til fusjonen med Monobank. Før han startet BRAbank var han country manager i Ikano Bank i 8 år. Morten er utdannet siviløkonom fra Manchester University og fra Thunderbird School of Global Management.

image description

SVEN ARNESEN

CFO

Sven tiltrer stillingen som CFO 1. november. Han har nå stillingen som CFO i ex-BRAbank der han var ansvarlige for alle finansielle, regnskapsmessige og administrative funksjoner. Sven har jobbet innenfor bank og finans i mer enn 25 år blant annet som business control manager i Ikano Bank. Sven er utdannet økonom fra BI.

 

image description

JAMAL HUSSAIN

Chief Credit Officer

Som ansvarlig for kredittfunksjonen i BRAbank jobbet var Jamal ansvarlig for bankens kredittstrategi, analysearbeid samt for innfordringsprosesser og utviklingen av datavarehus. Før BRAbank jobbet Jamal i ulike kredittfunksjoner, med et nordisk perspektiv, i EnterCard.  Jamal har en bachelor i Computer Science fra UiO og en Master i Global Banking & Finance fra EBS i London.

 

image description

YNGVE LILLEHAGEN

CTO

Yngve har flere tiår med erfaring innen bank og finans samt IT. Nå sist fra DNB med PSD2. Yngve har gjennomført flere store IT prosjekter for både Statoil og Steria. Han har stor kompetanse og forståelse av teknologi og forretningsprosesser, som han implementerer gjennom innovative og praktisk orienterte løsninger.

image description

PER ARVID GJERSUM

COO

Per Arvid har bakgrunn fra bank og bred kompetanse innen utvikling av infrastruktur for betalingsformidling. Han har mer enn 25 års erfaring fra bank og finansnæringen.

 

image description

ANDREAS GYRRE

GRÜNDER & CMO

Andreas er initiativtakeren bak PERX Folkefinansiering. Han er en erfaren, kunnskapsrik og risikovillig seriegründer som har vært med å bygge flere selskaper opp fra bunnen. Utdannelse har han både fra NHH og BI.

image description

GUDMUNDUR EINARSSON

ARBEIDENDE STYRELEDER

Gudmundur har 30 års omfattende lederkompetanse fra IT- og tungindustrien. Han er valgt inn i rollen for sin erfaring med forretningsutvikling, samt hans forretningsforståelse, forhandlingsevner og målbevissthet.

 

image description

ROGER ANDREAS HULTHIN

STYREMEDLEM

Roger har erfarinf fra start-ups og utvikling av betalingsløsninger knyttet til e-handel. Han er til daglig forretningsutvikler og kundeansvarlig i Collector Bank.

image description

SVEIN STAVELIN

STYREMELDEM

Svein har 15 års erfaring fra flere området som toppleder, strateg, forretningsutvikler nasjonalt og internasjonalt. Med vekt på M&A og IT. Til daglig er Svein CEO i Incepto AS. Svein er god til å se og kommunisere forretningsmuligheter, og en solid ressurs i styret.