Møt teamet bak PERX.
- Vi vil gi folket flere fordeler!
image description

MONA RIZA LARSEN JOSTEDT

CEO

Mona har en MSc fra London School of Economics, og er hentet inn fra Storebrand Asset Management, med 14 års erfaring innen finans fra London og Oslo.

image description

ANDREAS GYRRE

GRÜNDER & CMO

Andreas er initiativtakeren bak PERX Folkefinansiering. Han er en erfaren, kunnskapsrik og risikovillig seriegründer som har vært med å bygge flere selskaper opp fra bunnen. Utdannelse har han både fra NHH og BI.

 

image description

YNGVE LILLEHAGEN

GRÜNDER & CTO

Yngve er blant grunnleggerne av PERX Folkefinansiering, og har vært med siden begynnelsen. Han har mer enn 25 års erfaring som prosjektleder, IT-leder og forretningsutvikler innen bank- og finansnæringen.

 

image description

PER ARVID GJERSUM

COO

Per Arvid har bakgrunn fra bank og bred kompetanse innen utvikling av infrastruktur for betalingsformidling. Han har mer enn 25 års erfaring fra bank og finansnæringen.

 

image description

FRODE ARNESEN

CRO

Frode har flere års erfaring fra bank, finans og kreditscoreforetak, innen administrering og utvikling av risikoreduserende tiltak.

 

image description

GUDMUNDUR EINARSSON

ARBEIDENDE STYRELEDER

Gudmundur har 30 års omfattende lederkompetanse fra IT- og tungindustrien. Han er valgt inn i rollen for sin erfaring med forretningsutvikling, samt hans forretningsforståelse, forhandlingsevner og målbevissthet.

 

image description

PER CHRISTIAN HAUKENES

STYREMEDLEM

Per Christian Haukenes grunnla Navis Finance AS og har erfaring fra Pareto, Clarkson Platou, Fearnleys and Imarex ASA, og Adcore Management Consulting i California. Per Christian leder Bravo Capital AS og er masterutdannet siviløkonom med en bachelor i finans fra University of San Francisco.

 

image description

SVEIN STAVELIN

STYREMELDEM

Svein har 15 års erfaring fra flere området som toppleder, strateg, forretningsutvikler nasjonalt og internasjonalt. Med vekt på M&A og IT. Til daglig er Svein CEO i Incepto AS. Svein er god til å se og kommunisere forretningsmuligheter, og en solid ressurs i styret.

 

Foto: Marian Jade