Teamet

Møt teamet bak Perx.
Med erfaring fra bank, finans, IT og markedsføring ønsker vi å gi folket flere fordeler!

Lars Hafstad mindre

Lars Hafstad

CEO

Vår CEO kommer fra en mangeårig stillingen som Viseadministrerende direktør i det internasjonale mediebyrået OMD. Lars har mer enn 20 års erfaring fra flere av landets mest premierte og toneangivende kommunikasjonsbyråer hvor han i en årrekke har jobbet med strategisk utvikling av noen av Norge, Nordens og verdens største og sterkeste merkevarer.

Hans omfattende kompetanse innen markedsføring og merkevarebygging vil være av stor verdi for selskapets videre vekst.

Tommy Gilen

TOMMY GILEN

CFO

Tommy er innleid CFO fra Aider. Svært hyggelig og løsningsorientert. Lang erfaring og omfattende kompetanse innen både det regnskapstekniske, men også det praktiske.
Tommy er gründeren av Sult Restaurantene.

perx-per-arvid-gjersum-001

PER ARVID GJERSUM

Chief Operating Officer

Per Arvid er ansvarlig for alle driftsoppgaver i Perx. Dette inkluderer prosjektledelse og oppgaver knyttet til kredittprosessen.

Per Arvid har mer enn 25 års erfaring fra bank- og finansnæringen der han spesielt har fokusert på utviklingen av infrastruktur for betalingsformidling og GDPR.

perx-folkefinansiering-andreas-gyrre-003

ANDREAS GYRRE

Gründer

Andreas er grunnleggeren av Perx, og har lang erfaring fra å etablere selskap rettet mot forbrukermarkedet. Han er løsningsorientert, positiv og står løpet ut. Hans første erfaring kommer fra Storebrand Spar, hvor han tilrettela og etablerte ulike  kontrollsystemer. Deretter har han etablert fabrikk for produksjon av forbruksvarer, samt tilknyttede varehandelsselskap. Senere jobbet både med flere internasjonale event- og e-helse selskap.

StrandLund_Square_black

STRAND & LUND

WEB & Full Stack dev

Strand & Lund AS er et byrå innen utvikling og programmering av digitale løsninger, strategi, rådgiving og optimalisering av komplette nettløsninger fra A til Å.

De har mange års erfaring fra reklamebransjen og har jobbet med mange store og små norske selskap de siste 25 årene.