Styret

Knut Aulie

KNUT AULIE

STYRELEDER

Knut er en erfaren forretningsmann, med fokus på det operasjonelle og høyt kundeorientert fokus. Han har erfaring fra internasjonale selskaper innen transport og logistikk, shipping, offshore, stål- og kjemisk industri. Som CEO for Hoyer Norge, og salgs og markedsdirektør i Fesil.
Knut sitter i dag i flere styrer, bl.a. i Nordisk Gasstransport.

Erik Lund

ERIK LUNd

STYREMEDLEM

Erik har mer enn 20 års erfaring som eier og daglig leder inne callsenter markedet i Norge.

Han eier og driver flere selskaper innen sektoren som gjør han til en viktig ressurs for Perx med hensyn til funksjoner som kundeservice og "outsourcing".

Ove Farstad

OVE STEINAR FARSTAD

STYREMEDLEM

Ove har omfattende erfaring som prosjektleder og sittet i styrer i nasjonale og internasjonale selskaper, særlig innen shipping og offshore sektoren.

Nå leder han sitt eget investeringsselskap, Part Invest AS.

Han er valgt inn i rollen for sin erfaring med forretningsutvikling, forretningsforståelse og finansiering av større prosjekter.

roger_hulthin_250x250

ROGER ANDREAS HULTHIN

STYREMEDLEM

Roger er daglig leder i Zenith Partners, et selskap i Bankbrokers og House of Guarantees grupperingen. Roger var tidligere Head of Corporate Norway i Collector Bank. Han har lang erfaring fra start-ups, forretningssystemer, utvikling av betalingsløsninger knyttet til e-handel og i tillegg til omfattende erfaring fra inkasso og kredittforsikring.