Velg lånebeløp

Eksempel: 6.5% rente
kr

kr

pr. mnd. i 5 år.

Nom. rente 6,5%, eff. 8,6% 125.000 nedbetaling 5 år. Kostnad: 27.236. Totalt: 152.236
Refinansier fra 6 mnd til 5 år

Perx – en ny måte å låne på – mer enn 700 søknader sist måned

Alle kan ha behov for et kortsiktig lån, men hvor mye du betaler for lånet avhenger av hvor du velger å bli kunde. Målet er jo å få et lån til så lav rente som mulig.

Perx Folkefinans er basert på delingsøkonomien. Det betyr at du låner penger til lav rente fra privatpersoner. Långivere får bedre avkastning enn om de hadde plassert pengene i banken. Slik skapes vinn-vinn situasjon for begge parter.

Våre renter er langt lavere enn det bankene tilbyr. Sjekk selv på Finansportalen.

Våre utlånsrenter er mellom 4,5% og 7,9%. Renten din er basert på kredittscore fra Experian.

Før du søker

Har du betalingsanmerkninger kan vi ikke hjelpe deg.

For å låne gjennom Perx må du være minimum 23 år, ha inntekt på over kr 350 000 og hatt inntekt de siste to årene. For lån over kr 150 000 må du eie egen bolig.

Til lånesøknaden din trenger vi følgende vedlegg:

Du fyller ut søknadsskjemaet her, laster opp dokumentasjonen, signerer lånetilbudet. Deretter legger vi lånet, anonymisert, ut på markedsplassen, og venter på at lånet fylles opp av ulike långivere. Lån med kortere nedbetalingstid fylles opp raskere. Vi gir deg beskjed så snart lånet er klart til utbetaling. Dette skjer vanligvis i løpet av noen dager.

Perx er en folkefinansieringsplattform. Du låner pengene av privatpersoner og ikke av oss. Vi kan derfor ikke garantere at lånet fylles opp.

Perx er registrert hos Finanstilsynet og er pålagt å følge deres regelverk.

Søk om refinansiering her

Forsikring

Hos oss kan du velge å tegne en egen forsikring som hjelper deg å betjene lånet ditt om du blir alvorlig syk eller arbeidsløs.

Les mer om våre forsikringer her