Refinansier og si opp dine kredittkort

Refinansier og si opp dine kredittkort

Av og til trenger vi alle å finansiere oppussing, reiser og vanlige forbrukervarer. Mange bruker kredittkort til nettopp dette.

Vi har lenge, og med god grunn, blitt anbefalt å bruke kredittkort til kjøp av reiser og ved shopping på nettet. Dette gir deg som forbruker god beskyttelse ved for eksempel reklamasjoner. Samtidig er det viktig å være klar over at kredittkort, ofte med rente på over 20%, kan gjøre kjøpene dine svært kostbare dersom du ikke betaler hele regningen ved forfall.

I en tid der de fleste av oss er mer økonomisk bevisste enn for bare noen uker siden ser vi nå at kredittkortbruken er på vei ned. Det som tidligere var en irriterende regning fra banken hver måned er nå blitt en del av en økonomisk opprydning mange har fått motivasjon til å gjøre. Ønsket om å kutte ut unødvendige kostnader har ligget der lenge, kanskje som en dårlig samvittighet, men nå tenker mange at tiden er inne for å ta grep.

Har du ett eller flere kredittkort som ikke er nedbetalt? Da er tiden inne for å sjekke ut hva du kan spare ved å refinansiere kredittkortgjelden med et folkelån fra en folkefinansieringsaktør som Perx Folkefinans.

Når du har refinansiert kredittkortgjelden bør du si opp unødvendige kort. Horde har en app som nettopp hjelper deg med dette, se mer om Horde her.

Folkelån er lån mellom mennesker til en fornuftig rente. Hos Perx Folkefinans er renten på mellom 4,5% og 7,9%.

Les mer om folkelån

Her er et eksempel:
Nom. rente 6,5%, eff. 8,6%, lån 125.000 nedbetaling 5 år. Kostnad: 27.236. Totalt: 152.236