PERX folkefinansiering.
Den nye måten å låne og tjene penger på.
image description

Om PERX

PERX er en låneformidler av forbrukslån og refinansieringslån.

Vi sikrer at du trygt kan låne ut pengene dine til andre nordmenn. Fordelen er at alle tjener på det.

Låntakere får lavere rente enn i banken, og långivere får høyere avkastning på sparepengene.

Om lånebasert folkefinansiering

Kan låntakere få bedre vilkår samtidig som sparepengene får høyere avkastning? Ja mener vi!

Derfor har vi startet PERX Folkefinansiering AS. Vi er ikke en bank, men en låneformidler som legger til rette for folkefinansierte lån. Dersom du har oppsparte midler kan du investere i forbruks- og refinanseringslån. Da blir dine penger tilgjengelig for de som trenger dem, og du tjener mer på avkastningen.

PERX Folkefinansiering - en innovativ delingsøkonomi

Folkefinansering er når enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter går sammen om finansiell støtte – også kjent som crowdfunding. Folkefinansierte lån betyr at penger fra flere investorer samles, og lånes ut til personer som trenger refinansieringslån eller forbrukslån.

Låntakerne betaler renter på lånet som långiverne får tilbake i form av avkastning. Fordelen er at låntaker får lavere rente enn i tradisjonelle forbrukslånsbanker, og långiver får høyere avkastning på sin investering.

image description
”Vår drøm er å demokratisere finans på en trygg måte. La långivere og låntakere møtes uten kostbare mellomledd, for refinansiering av dyre forbrukslån, ja alle former for lån.” Andreas Gyrre, Gründer & Folkefinansiør

Kontakt oss!