Publisert: 23, august 2018

Møt oss på Future of Investments & Crowdfunding Expo i Trondheim mandag 27. august

Mandag 27. august er det duket for Future of Investments & Crowdfunding Expo i Trondheim. Det er en del av Trondheim Playground, en 5 dagers innovasjonsfestival.

På expoen vil studenter og andre aktører innen fintech og folkefinansiering og crowdfunding møtes for å dele informasjon om hva som rører seg på denne arenaen. Arrangører inkluderer NTNU Accel og Norsk Crowdfunding Association. Du kan se hele programmet her.

Se etter PERX Folkefinansiering sin stand utenfor auditoriet til Sparebank 1 SMN i Søndre gate 4. Det hadde vært hyggelig om du tar turen så jeg kan svare på de spørsmålene du har om folkefinansiering og få høre dine synspunkter og innspill! Jeg kommer til å stå på standen mellom 16-18.

Kl 15.57-16.01 skal jeg si noen ord om det er mulig å snakke om forbrukslån og samfunnsansvar i en og samme setning.

PERX er Norges første og til nå eneste plattform for låneformidling mellom privatpersoner.

Siden vi gikk live på forsommeren har vi koblet over 20 lån og er allerede i gang med å spare samfunnet for betydelige rentekostnader. Vi mener vi kun har sett begynnelsen på hva folkefinansiering kan bidra med for privatpersoner og refinansierer vi hele den eksisterende forbruksgjelden på over 100 milliarder, så vil samfunnet spare 10 milliarder kroner.

Bli med på finansrevolusjonen du også!