Folkefinansiering gir deg en bedre økonomisk hverdag

Uendrede menneskefiendtlige renter

Til tross for tidenes laveste styringsrente er renten på de fleste kredittkort fortsatt på rundt 20%. Har du kredittkortgjeld er det bra å vite at det nå finnes et skikkelig alternativ for refinansiering, med rente fra 4,5%. Folkefinansiering er basert på at folk som har penger låner til de som trenger penger, og da til langt bedre rentebetingelser for både långiver og låntaker. Les mer om hvordan folkefinansiering virker her.

Tips: Ta grep fra hjemmekontoret
I en tid som er uvant for de fleste er viljen og ønsket om å trygge økonomien større enn noen gang. Et av de enkleste og mest lønnsomme grepene du kan gjøre er å kvitte deg med kredittkortgjeld. Lite tyder på at bankene og kredittkortselskapene kommer til å sette ned rentene på kredittkort. De skylder på økte tap og økt risiko, og behandler alle kunder likt. Det behøver du ikke å finne deg i. Har du en ryddig økonomi, og er en sikker betaler, bør du sjekke ut refinansiering med folkelån.

Delingsøkonomien er kommet til finans

Perx kutter ut banken som fordyrende mellomledd og setter låntakere i kontakt med långivere. Alt anonymisert, selvfølgelig. Låntaker får et lån til en rente på mellom 4,5% og 7,9% og vil i de fleste tilfeller mer enn halvere rentekostnaden på kredittkortgjelden. Långiver får en avkastning som er langt bedre enn det banken kan tilby. Kredittsjekk, sikker overføring av penger og andre viktige prosesser sørger Perx for.

Ønsker du en bedre økonomisk hverdag? Les mer på www.perx.no/lane

“Perx er til stede for kundene når det trengs. En seriøs aktør med lavere renter. Jeg anbefaler dere på det sterkeste.”
– Lisbeth, låntaker hos Perx Folkefinans

Etablert og sikkert alternativ

Folkefinansiering er relativt nytt som konsept i Norge, men har allerede tatt av i Sverige og i mange andre land. Perx ønsker ikke å bidra til økt forbruk og enda høyere gjeldsgrad i Norge. Gjennom å tilby en mer rettferdig lånemodell som reduserer lånekostnadene vesentlig, skal Perx heller være en del av løsningen. En grundig kredittsjekk sikrer at kun låntakere med ryddig økonomi og betalingsevne får lån. Er du blant disse kan vi hjelpe deg, slik vi alt har hjulpet mange andre til en bedre økonomisk hverdag gjennom å refinansiere kostbar gjeld. Samfunnet utvikler seg og det gjør også menneskers økonomiske hverdag. Nye tider krever nye løsninger, og med folkefinansiering kan du enkelt og trygt bedre din personlige økonomi, med renter fra 4,5%.

Spar ved å få lavere kostnader her