Møt vår nye toppsjef!

Den 1. mars 2018 tiltrådte Mona Jostedt som ny daglig leder i PERX Folkefinansiering AS. Mona Jostedt er 39 år gammel, har 3 barn i alderen ett til fem år og kommer fra Storebrand Asset Management. Hun har bred bakgrunn innen kapitalforvaltning i Norge og Storbritannia. Hun er utdannet MSc fra London School of Economics, […]

Finansfremtiden ble med ett langt lysere

At den blågrønne regjeringen vil jobbe hardt for å få bukt med den skyhøye forbruksgjelden er gode nyheter for samfunnet. Men også landets gründere og investorer bør sette pris på at vi har en finansminister som følger med i timen. Det er ingen nyhet at dyre forbrukslån kan være utfordrende å håndtere for dem som […]

Slik tjener du penger på forbrukslån!

Markedet for forbrukslån er på over 140 milliarder kroner i året, og har de siste årene gitt långivere eventyrlig avkastning. Nå gir PERX deg en mulighet til å bli med på festen.

Du vil vel ikke gi bort pengene dine?

Sparepengene du sylter ned i banken vil være halvert i løpet av 20 år med dagens rentenivå. Heldigvis fins det alternativer.

PERX går rett i strupen på bankene med folkefinansiert forbrukslån

I dag blir PERX den første aktøren i Norge som lanserer en plattform for folkefinansiert forbrukslån. Dermed angriper vi bankene der det svir som mest.

Nå kan DU tjene penger på forbrukslån!

Ved å tilby høyere rente på innskudd og lavere rente på utlån, skal vi etablere PERX som en solid utfordrer til de etablerte bankene i det norske markedet.

På venteliste for å investere. Blir det kø i norge også?

Nå kommer tjenesten det er venteliste på i England!
Det nærmer seg lansering for den første plattformen for folkefinansierte forbrukslån i Norge. I England står folk i kø for å investere i personlige lån til andre forbrukere. Blir det slik i Norge også?

Trenger du å oppgradere hjemme?

Da kan du søke forbrukslån gjennom PERX Folkefinansiering til markedets billigste rente. Søk folkefinansiert forbrukslån til oppussing av kjøkken eller bad. Du kan spare store summer dersom du velger å finansiere oppussingen med et folkefinansiert forbrukslån med lavere renter. PERX kutter fordyrende mellomledd, og tilrettelegger for at privatpersoner kan låne penger av hverandre gjennom folkefinansierte […]

Hva er folkefinansiering?

Folkefinansiering er en måte å samle inn penger til å støtte et prosjekt. Dersom noen mangler penger til å få gjennomført et eller flere prosjekter, kan enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner gå sammen om å finansiere dem. Slik fungerer folkefinansierte lån også. Folkefinansiering, også kalt Crowdfunding, er et relativt nytt økonomisk begrep som har økt i […]

PERX er ikke en bank

PERX er ikke en bank men en låneformidler. Vi kobler sammen investorer med personer som ønsker å låne penger slik at begge parter tjener på det. Låntagere får en lavere rente, og långivere får høyere avkastning enn på en sparekonto. PERX markedsplass PERX gjør låneprosessen trygg og enkel for långivere og låntagere.
Vår markedsplass er skybasert […]